Nieuwsbrief maart 2022

In de nieuwsbrief maart 2022 meer over de Harrie training, over de samenwerkingen tussen netwerkpartners van de Sociaal Werkkoepel (Cordaan en Beschut Werk) plus een infographic. Deze infographic brengt de stand van zaken in beeld. Zoals het netwerk van de Sociaal Werkkoepel er in 2021 uitzag.

Lees hier de nieuwsbrief van maart 2022

Meld u aan voor de verzendlijst!

Interessant? En nog niet ingeschreven op de verzendlijst? Maar wilt u wel regelmatig op de hoogte gehouden worden? En dus de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via deze link naar de aanmeldpagina. Of schrijf direct in via het onderstaande formulier. Wij houden u dan vervolgens steeds op de hoogte via de laatste nieuwsbrief in uw mailbox. Uitschrijven kan bovendien altijd via de link onderaan de mail.

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bent u op zoek naar meer informatie en ondersteuning?

Wilt u meer weten over wat de Sociaal Werkkoepel Amsterdam voor u kan doen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij geven graag meer informatie en ondersteuning. U kunt ons bereiken via de contactpagina hier op de website. Klik hier.

Partner worden?

Of wordt ook netwerkpartner van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam. Er zijn u al vele voorgegaan! Kijk hier naar wie zich al bij ons hebben aangemeld. Of ga direct naar de pagina waar u zich kunt opgeven voor ons netwerk.

Nieuwsbrief maart 2022: Infographic cijfers Sociaal Werkkoepel 2021

Deel dit artikel: