Stan (video pitch)

Stan nam een videopitch op voor werkgevers op een netwerkbijeenkomst in de zakelijke dienstverlening op de Zuidas. Aanleiding voor de pitch was de vraag van werkgevers naar een gezicht bij kandidaten die op zoek zijn naar werk. Stan stelt zich hieronder aan u voor. Wilt u in gesprek met Stan? Neemt u dan contact op met Sibel Olgün, accountmanager Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam: s.olgun@amsterdam.nl .

Video Stan

Ik woon in Amsterdam en heb 27 jaar ervaring in kantoorwerk, in functies in planning, relatie- en debiteurenbeheer. Ik heb me ontwikkeld bij het Liftinstituut en ik heb ervaring in het omgaan met een uitgebreid en divers klantenbestand. Ik volgde een opleiding boekhouden en maakte deel uit van een financiële administratie, daar nam ik de debiteuren voor mijn rekening en boekte de resultaten.

Ik ben accuraat en preventief in mijn werk, zorgzaam en klantvriendelijk. Dat hoor ik ook in het vrijwilligerswerk dat ik doe. Ook ben ik vasthoudend en oplossingsgericht.

Ik zoek

Wat ik belangrijk vind? Ik zoek werk in een informele sfeer waar structuur en vertrouwen is en ik zoek werk waar ik de vrijheid krijg, zelfstandig mijn werk doe en het gevoel krijg dat ik het beste uit mezelf haal. Ook belangrijk: afwisseling in het takenpakket.

Tot slot, nog één vraag: ziet u mogelijkheden om mij in contact te brengen met uw bedrijf of mensen in uw netwerk die me helpen aan een passende baan?

Neemt u dan contact op met Sibel Olgün, accountmanager Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam voor het maken van een afspraak: s.olgun@amsterdam.nl .

Ziet u mogelijkheden om mij in contact te brengen met uw bedrijf of mensen in uw netwerk?