Digitale in- en doorstroomsessie

Tijdens de maandelijkse, digitale in- en doorstroomsessie ontmoeten verschillende partners elkaar. De sessie is bestemd voor de uitwisseling van werknemers die toe zijn aan een volgende stap en aan passende werkplekken. Tijdens deze sessie vragen we of de netwerkpartners passende werkplekken hebben voor werkzoekenden met een doelgroepindicatie of die via de praktijkroute instromen.

Digitale in- en doorstroomsessie: wie zijn er welkom?

Hebt u: 

  • werknemers die op zoek zijn naar een opvolgende werkgever? 
  • en/of hebt u (een) passende werkplek(ken) binnen uw bedrijf beschikbaar?

Dan bent u van harte welkom om ze in te brengen tijdens de in- en doorstroomsessie van werk naar werk.

Het gaat hier om werkzoekenden die een doelgroepindicatie hebben of daar via de praktijkroute voor in aanmerking komen.

Wat is er nodig voor een passende werkplek?

U kunt tijdens de digitale sessie aangeven dat u iemand nodig heeft voor functies in uw bedrijf of organisatie. Bij de ingebrachte vacatures gaan we er wel van uit, dat er op de werkplek extra tijd en / of begeleiding voor een kandidaat is. Dat is belangrijk, want zo sluiten baan en werknemer zo goed mogelijk op elkaar aan. Op die manier benutten we tenslotte ieders kwaliteiten optimaal!  

Bent u geïnteresseerd in de digitale in- en doorstroomsessie?

De sessies zijn altijd op een dinsdag in het midden van de maand van 15.00 tot 16.00 uur. Hebt u interesse om aan te sluiten? Wilt u hierbij aanwezig zijn? En vooral ook: heeft u een geschikte vacature en goede begeleiders in de aanbieding? Meld u dan hieronder aan. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Lees hier meer over de digitale doorstroomsessie.

Informatie

di 13 september 2022

15:00 t/m 16:00

Online

Agenda

do 27 juni 2024

Lees meer over Het MatchingOverlegWPI

Wekelijks terugkerend overleg gedurende heel 2024! Voor Werkgevers die banen met begeleiding hebben. En voor werkzoekenden met een ondersteuningsbehoefte. Elke dinsdag (fysiek) en donderdag (digitaal) om 12.30 uur.

di 9 juli 2024

Lees meer over Digitale in- en doorstroomsessie

Elke tweede dinsdag van de maand van 15.00 tot 16.00 uur. Ben je werkgever en heb je werknemers met ondersteuningsbehoefte die op zoek zijn naar een opvolgende baan? Of heb je een baan met begeleiding beschikbaar? Dan ben je van harte welkom tijdens de in- en doorstroomsessie!

do 11 juli 2024

Lees meer over Uitnodiging eendaagse Amsterdamse Harrie-training

Wanneer een collega de werknemer met speciale vaardigheden goed ondersteunt, stijgt de kans op succesvolle samenwerking op de werkvloer flink.

Meer evenementen